Udtalelser

Hvad siger klienterne?

Jeg er drevet af at hjælpe andre til en bedre tilværelse, uanset hvilke udfordringer de kommer med. Derfor gør jeg alt hvad jeg kan for at hjælpe mine klienter bedst muligt.

Her kan du læse et udsnit af de udtalelser, som mine klienter har skrevet. Jeg er glad og ydmyg når mine klienter tager sig tid til at sende feedback på deres forløb – tusind tak for det!

Skal jeg hjælpe dig, som den næste? Så book en tid eller send en mail – så du også kan få hjælp til at komme godt videre i livet.

Udtalelser

Forløbet hos Mia har været forløsende og godt.

Vi har især arbejdet med min, til tider, invaliderende frygt for ulykker. Min grundlæggende tendens til at hænge fast i “worst case scenarios” er blevet afhjulpet betydeligt, ved den terapeutiske metode hun arbejder efter. Kontakten med Mia har til enhver tid været behagelig og jeg har følt mig taget godt imod, med hendes engagement og oprigtige interesse i min situation.

Kvinde 40 år

tidligere klient

Jeg kan kun anbefale Mia Bossing.

Jeg har gået hos hende og har fået mange gode samtaler, som har været lærerrige. Jeg har fået redskaber med hjem, samt jeg har skulle reflektere over tingene, hvilket har været super godt for mig. Mia har stillet spørgsmålstegn ved nogle af mine bekymringer, hvilket har været godt for mig, så jeg også har kunne lære, at se tingene fra anden side. Mia har lært mig at tænke/leve i nuet og ikke i fortiden eller for meget i fremtiden. Mia har gjort, at jeg er kommet videre i mit liv efter ca. 1 ½ år i helvede og jeg kan ikke takke hende nok for den hjælp hun har givet mig. Hos Mia har jeg altid følt mig velkommen og tryg.

Diana Olsen

tidligere klient

At komme hos Mia har været trygt, forløsende og sundt.

Mia får en til at føle sig velkommen og hun er meget lyttende og behagelig at dele sit inderste med. Der kom hurtig tillid. Hendes tilgang til mine udfordringer hjalp mig med selv, at finde frem til svarene. Jeg kan kun anbefale Mia som terapeut hvis du har brug for et trygt rum til guidet refleksion.

Gry Jørgensen

tidligere klient

På magisk vis skabte Mia et rum, som jeg følte mig tryg i.

Jeg husker tydeligt, hvordan jeg i sommeren ‘19, efter 10 år med angst, heriblandt dødsangst, tynget med negative tanker og modløshed, for første gang åbnede døren til Mias klinik. På magisk vis skabte Mia et rum, som jeg følte mig tryg i. Et rum som fik mine negative tanker til at forsvinde, som dug fra solen. Efter blot 55 minutter i Mias nærvær, gik jeg ud af døren med et overskud og et gåpåmod, som jeg ikke havde følt i evigheder. Jeg havde fået kendskab til værktøjer, som jeg skulle afprøve på egen hånd. Værktøjerne blev brugt flittigt og en femte gang i Mias klinik, var alt der skulle til, for at jeg ikke længere havde behov for flere sessioner. Jeg savner Mias kloge ord, betragtninger og positive sind, men er nu glad for at kunne stå på “egne ben” ?. Til dig der er usikker på om der er hjælp at hente mod angsten. Det er der. Hos Mia.

Kvinde 33 år

tidligere klient

Jeg har været i Metakognitiv terapi hos Mia Bossing på grund af angst.

Jeg har kun godt at sige om Mia og forløbet. Det har været hårdt, men trygt og godt i Mias tålmodige selskab. Mia har lært mig at slippe mine uhensigtsmæssige overbevisninger og givet mig redskaber til at tackle angsten. Jeg vil være evig taknemmelig for den hjælp jeg har fået. Jeg føler min livskvalitet er blevet meget bedre på alle områder i mit liv. De varmeste anbefalinger fra mig til Mia.

Maj-Britt 49 år

Menu